Link for page in English
Ek Juridiks logo

Förvaltningsjuristernas nya jurist, Irma!

Vi kan nu stolt presentera vår nya jurist som anslutit till oss mitt i flyttkaoset. Vi tror hon kommer bidra till Förvaltningsjuristernas fortsatta utveckling inte bara socialt utan även med sin juridiska expertis. Hon kommer kunna hjälpa er med familjerättsliga frågor som till exempel samboavtal, äktenskapsförord och testamenten men även skuldebrev och avtal. Nedan kan ni läsa Irmas egna ord!

Bild på Irma, vår jurist

Hej!

Irma heter jag och är nyanställd på Förvaltningsjuristerna.

Jag kommer tidigare från Länsförsäkringar där jag jobbade som Bankjurist och dessförinnan, som det hette då, Juristbyrån.

Jag sökte mig till Förvaltningsjuristerna för att jag ville testa på någonting nytt och tror att jag, med min bakgrund inom bankbranschen, kan tillföra något nytt för Förvaltningsjuristerna. 

Jag uppskattar när jag kan göra skillnad för enskilda och värdesätter personlig utveckling, vilket jag tror kommer tillgodoses på min nya arbetsplats.